-
Translation
- Afrikaans
- Albanian
- Amharic
- Arabic
- Armenian
- Azerbaijani
- Basque
- Belarusian
- Bengali
- Bosnian
- Bulgarian
- Cebuano
- Chinese (Simplified)
- Chinese (Traditional)
- Corsican
- Croatian
- Czech
- Danish
- Dutch
- English
- Esperanto
- Estonian
- Finnish
- French
- Frisian
- Galician
- Georgian
- German
- Greek
- Gujarati
- Haitian Creole
- Hausa
- Hawaiian
- Hebrew
- Hindi
- Hmong
- Hungarian
- Icelandic
- Igbo
- Indonesian
- Irish
- Italian
- Japanese
- Javanese
- Kannada
- Kazakh
- Khmer
- Korean
- Kurdish
- Kyrgyz
- Lao
- Latin
- Latvian
- Lithuanian
- Luxembourgish
- Macedonian
- Malagasy
- Malay
- Malayalam
- Maltese
- Maori
- Marathi
- Mongolian
- Myanmar (Burmese)
- Nepali
- Norwegian
- Nyanja (Chichewa)
- Pashto
- Persian
- Polish
- Portuguese
- Punjabi
- Romanian
- Russian
- Samoan
- Scots Gaelic
- Serbian
- Sesotho
- Shona
- Sindhi
- Sinhala
- Slovak
- Slovenian
- Somali
- Spanish
- Sundanese
- Swahili
- Swedish
- Tagalog (Filipino)
- Tajik
- Tamil
- Telugu
- Thai
- Turkish
- Ukrainian
- Urdu
- Uzbek
- Vietnamese
- Welsh
- Xhosa
- Yiddish
- Yoruba
- Zulu
- Inici>
- Rostisseria>
- Brasa i a l'ast
Brasa i a l'ast
Els productes a l'ast i a la brasa els podeu trobar els caps de setmana i dies festius a la Rostisseria
-
Ànec a l'ast
Ànec sencer cuit a l'ast amb foc de llenya.
-
Botifarra a la brasa
Botifarra d'elaboració pròpia, cuita a la brasa.
-
Cabrit a l'ast
Cabrit sencer cuit a l'ast amb foc de llenya. Per 8-10 persones.
-
Cap de xai a l'ast
Cap de xai cuit per meitats a l'ast, amb foc de llenya.
-
Conill a l'ast
-
Costelló a l'ast
Peces de 4-5 costelles cuites a l'ast.
-
Cuixa d'ànec a l'ast
Cuixa d'ànec cuita a l'ast amb foc de llenya
-
Cuixes de pollastre
Cuixes de pollastre cuites a l'ast amb foc de llenya.
-
Espatlla de xai a l'ast
Espatlla de xai cuita a l'ast amb foc de llenya. Per 3 persones.
-
Galta a l'ast
Galta de porc cuites a l'ast, amb foc de llenya
-
Patata a l'ast
Patates senceres cuites a l'ast amb foc de llenya
-
Pollastre a l'ast
-
Porquet a l'ast
Porquet sencer cuit a l'ast amb foc de llenya. Per 8 persones aprox.