-
Translation
- Afrikaans
- Albanian
- Amharic
- Arabic
- Armenian
- Azerbaijani
- Basque
- Belarusian
- Bengali
- Bosnian
- Bulgarian
- Cebuano
- Chinese (Simplified)
- Chinese (Traditional)
- Corsican
- Croatian
- Czech
- Danish
- Dutch
- English
- Esperanto
- Estonian
- Finnish
- French
- Frisian
- Galician
- Georgian
- German
- Greek
- Gujarati
- Haitian Creole
- Hausa
- Hawaiian
- Hebrew
- Hindi
- Hmong
- Hungarian
- Icelandic
- Igbo
- Indonesian
- Irish
- Italian
- Japanese
- Javanese
- Kannada
- Kazakh
- Khmer
- Korean
- Kurdish
- Kyrgyz
- Lao
- Latin
- Latvian
- Lithuanian
- Luxembourgish
- Macedonian
- Malagasy
- Malay
- Malayalam
- Maltese
- Maori
- Marathi
- Mongolian
- Myanmar (Burmese)
- Nepali
- Norwegian
- Nyanja (Chichewa)
- Pashto
- Persian
- Polish
- Portuguese
- Punjabi
- Romanian
- Russian
- Samoan
- Scots Gaelic
- Serbian
- Sesotho
- Shona
- Sindhi
- Sinhala
- Slovak
- Slovenian
- Somali
- Spanish
- Sundanese
- Swahili
- Swedish
- Tagalog (Filipino)
- Tajik
- Tamil
- Telugu
- Thai
- Turkish
- Ukrainian
- Urdu
- Uzbek
- Vietnamese
- Welsh
- Xhosa
- Yiddish
- Yoruba
- Zulu
- Inici>
- Presentació
Presentació
La Rostisseria Ca La Pilar és una empresa familiar de Cassà de la Selva fundada l'any 1987.
L'empresa va començar a Girona com a botiga d'alimentació i fruiteria i s'hi va estar 13 anys. Posteriorment, va tancar durant dos anys, temps en què va traslladar-se a l'actual local de Cassà de la Selva i es va convertir, des del març del 2002 en la Rostisseria Ca La Pilar.
Aquest mes juny l'empresa ha obert una altra botiga a Cassà de la Selva, més enfocada a l’alimentació en general, on hi ha una secció de carnisseria i fruiteria.
El principal actiu de la Rostisseria Ca la Pilar és que el 90% dels productes que venem, cuinem i fem a la rostisseria i a la carnisseria són d'elaboració pròpia.
A la Rostisseria Ca La Pilar elaborem les botifarres de carn crua i les de perol, així com bull blanc i negre amb llengua, botifarra negra prima, botifarra blanca i negra, peus de porc i carn de perol.
També fem canelons artesanals com els de l’àvia, tant de carn com de verdures, i croquetes. A més, tenim ratafia artesana!