Magrana

La magrana és una fruita deliciosa típica de començament de tardor i característica pel seu elevat potencial antioxidant.

Quan obrim una magrana trobem en el seu interior uns compartiments de color groc i amarg, que cal separar dels grans que són de gust més dolç, lleugerament àcid i astringent.

Aquesta fruita conté molta aigua (83%), és baixa en sucres i té moltes vitamines i antioxidants.

Gràcies a la seva varietat de nutrients, ens aporta molts beneficis: 

  • conserva el bon estat de la pell (provitamina A) i de les articulacions

  • ajuda a absorbir el ferro i formar glòbuls vermells (vit.C)

  • reforça l'esquelet i combat l'envelliment de l'organisme (vit. C)

  • afavoreix el bon funcionament del sistema nerviós i del digestiu (vit. Grup B)

  • ideal en casos d'hiertensió (potassi)

  • té poder astringent. Està recomenada en casos de gasos, estómac delicat, diarrees, i còlics intestinals.

  

Per tant, la magrana és ideal per prevenir l'envelliment i preparar el cos per les agressions de l'hivern.