Caqui

El caqui és una fruita típica de tardor, molt dolça que s'ha de menjar ben madura. Té unes qualitats nutritives que la fan ideal per preparar-nos per l'hivern.

És una de les fruites amb més antioxidants, cosa que fa prevenir la pèrdua de visió, combat el càncer, els problemes cardiovasculars i l'envelliment de la pell.

 El caqui té efectes anticancerígens demostrats. Hi ha estudis que destaquen la importància que les dones prenguin habitualment caquis per prevenir el càncer de tiroides. Conté un àcid que destrueix les cèl·lules tumorals i de la leucèmia en particular.

 També té efecte antiviral, ideal per aquesta època de l'any per tal d'evitar refredats i altres malalties virals.

Per altra banda, ens depura el cos gràcies a la fibra que permet augmentar l'estímul intestinal.

A més, és indicat en casos de diabetis, colesterol, hipertensió, arteriosclerosi, dermatitis al·lèrgica i altre malalties inflamatories al·lèrgiques.