Propietats de l'all

L'all és utilitzat com a condiment però també és un important medicament natural.
A continuació us detallem moltes de les propietats i beneficis de l'all pel cos humà.

L'all conté oli escencial, petites quantitats de vitamines A, B1, B2, B6 i C; adenosina, ferro, sílice, sofre, iode, fósfor i potasi.

 

Són moltes les propietats terapèutiques que se li atribueixen:

 

  • És el millor antisèptic, antibiòtic, i antimicòtic natural que existeix. Per això és un excelent aliat contra les infeccions.

  • És molt bon depuratiu: ajuda a eliminar toxines de l'organisme i contribueix a la formació i regeneració de la flora intestinal.

  • Té poder anticoagulant, per això millora la circulació de la sang.

  • Baixa la febre.

  • Redueix el nivell de grasses a la sang, disminueix els nivells de colesterol LDL (“dolent”) i protegeix el cor i les artèries.

  • Reforça les defences de l'organisme.

  • Normalitza els nivells elevats de pressió sanguínea

  • És expectorant, per tant resulta molt útil en afeccions respiratories com l'asma i la bronquitits.

  • És antioxidant.

  • El seu aport de iode fa que reguli la funció tiroidea, molt útil en els casos d'hipotiroidisme.

  • Té efectes anticancerígens.

  • Té poder virucida, per tant, és eficaç contra les berrugues.

 

 Per gaudir de forma efectiva de les seves propietats s'aconsella consumir-lo cru. Per tant, amb Allioli l'Avi Salvi us cuidem oferint-vos el millor de la nostra gastronomia.